Bakłażan z piekarnika
Czuję i widzę, że ciało mi się zmienia.
Widać pierwsze efekty. Rzeczy które były obcisłe przestały takie być a niektóre zaczynają być wręcz luźne.
Czekam z niecierpliwością na dzień kiedy będzie płaski brzuszek i będę mogła zacząć ćwiczyć aby troszkę popracować na mięśniami.
Tymczasem troszkę kombinuję z jedzonkiem.
Ostatnio na obiad zrobiłam pysznego bakłażana.
Bardzo polecam bo było to przesmaczne i pożywne jedzonko. Mój mąż nawet się dołączył:D.
A to co potrzebujemy:
2 bakłażany
2 małe cebule
2 pomidorki
1 opakowanie krewetek
w finalnej wersji dodałam jeszcze 2 łyżki chudego sereka twarogowego
Przygotowanie:
Kroimy bakłażany na pół
Wydrążamy środek kroimy na kawałki. Dokrajamy pomidory i cebulę i dusimy na patelni ( bez tłuszczu ) aż wszystko zmięknie.
Dodajemy serek i krewetki i mieszamy.
Nakładamy farsz do bakłażanów i wkładamy do piekarnika na 25-30 min.
Wykładamy z piekarnika i zjadamy ciepłe:D
Komentarze
Prześlij komentarz